Sună înapoi
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid

Inregistrare

Adresa de email existentă în bază.
Format email incorect
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Parola nu coincide
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid
Introduceți Orașul
Introduceți adresa
Inregistrarea prin
Ați uitat parola?
După completarea formei vă trimitem un link special la adresa indicată, unde veți putea indica o parolă nouă.
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Format email incorect
Introduceti adresa de email
Format email incorect
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Introduceti parola
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Mulțumim pentru alegere!
Mănăgerul nostru vă va contacta în curînd
Resetarea parolei
Verificați adresa de email și urmați instrucțiunile.
Alege mărimea

Cea mai buna alegere in cariera, in functie de semnul zodiacal

Cea mai buna alegere in cariera, in functie de semnul zodiacal

Multi oameni spirituali cauta raspunsuri in stele cand lucrurile par sa nu mai aiba sens.

Cele doisprezece semne ale zodiacului dicteaza in mare parte ceea ce ni se intampla in viata si in lumea din jur, de aceea este logic sa arate si ce cariera i s-ar potrivi cel mai bine fiecarui semn in parte.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sunt renumiti pentru atitudinea lor profesionala si plina de hotarare. Vin deseori cu idei indraznete si se simt bine in medii competitive. Aceste trasaturi recomanda Berbecii pentru domenii precum publicitatea, relatiile publice si dezvoltarea de produse.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii au nevoie de stabilitate si dau randament in medii care ofera siguranta. Au abilitati foarte dezvoltate de organizare si comunicare a informatiilor in mod clar. Datorita acestor trasaturi, Taurii pot avea mare succes in administrarea afacerilor si in educatie.

Gemenii (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt incredibil de harnici si lucreaza bine sub presiune. Sunt delasatori din fire si prefera mediile stresante, care ii tin in priza. De aceea, Gemenii sunt agenti de bursa foarte buni. Pot avea succes si in domeniul imobiliar.

Rac ( 21 iunie - 22 iulie)

Racii sunt semnul cel mai matern al zodiacului. Sunt foarte atenti si grijulii. Racii sunt excelenti si in indeplinirea mai multor sarcini in acelasi timp.

Datorita instinctelor lor materne, Racii pot lucra foarte bine in domeniile medicale sau in industria terapeutica. Se simt bine si in domeniul resurselor umane.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt lideri innascuti. Sunt independenti si fara teama si adora sa-i motiveze pe altii la locul de munca. Spiritul lor independent si dorinta de a-i inspira pe altii fac din Lei foarte buni initiatori de afaceri. Pot fi si artisti talentati si lideri de comunitate.

Fecioara (23 august 23 – 22 septembrie)

Fecioarele sunt perfectioniste neobosite. Au o memorie foarte buna si se folosesc de ea pentru a atinge culmile cele mai inalte. Gratie acestor abilitati, Fecioarele se descurca foarte bine in domenii ce necesita statistici si analiza cum ar fi cartografierea, dezvoltarea de domenii web si design de software.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Balantele sunt fermecatoare, sunt colaboratoare foarte bune si sunt renumite pentru firea cinstita si dorinta de a stabili dreptatea. Prin urmare, Balantele pot fi foarte bune in justitie, lideri de echipa si activiste.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii se descurca foarte bine in situatii de maxima intensitate. Isi pot pastra cu mare usurinta cumpatul chiar si in cele mai dificile medii. Din acest motiv pot fi foarte buni ca ofiteri de politie, detectivi si medici chirurgi.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sagetatorii sunt persoane morale si etice. Sunt foarte dornici de a invata lucruri noi si au mare afinitate pentru simtul umorului, desi nu agreaza lucrurile repetitive. Aceste trasaturi recomanda Sagetatorii pentru domenii dinamice, cum ar fi sportul, ingrijirea animalelor si consilierea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt energici si ambitiosi. Nu se lasa impresionati de autoritate, insa isi indeplinesc intotdeauna sarcinile de munca la timp. Capricornii sunt foarte buni administratori sau manageri. Se descurca bine si in domeniul IT.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii sunt spirite libere si iubesc aventura. Sunt incredibil de muncitori, insa nu suporta autoritatea. Aceste trasaturi fac din Varsatori excelenti fotografi, designeri grafici si muzicieni.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii sunt suflete sensibile. Acestia au o dorinta arzatoare de a veni cu solutii creative si inovatoare la probleme. Aceste trasaturi ajuta Pestii sa exceleze in muzica si terapia prin arta.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor 

⤵️

Cumpără produse italiene originale direct de la importator
Код: 28990
45.1 lei