Sună înapoi
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid

Inregistrare

Adresa de email existentă în bază.
Format email incorect
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Parola nu coincide
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid
Introduceți Orașul
Introduceți adresa
Inregistrarea prin
Ați uitat parola?
După completarea formei vă trimitem un link special la adresa indicată, unde veți putea indica o parolă nouă.
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Format email incorect
Introduceti adresa de email
Format email incorect
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Introduceti parola
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Mulțumim pentru alegere!
Mănăgerul nostru vă va contacta în curînd
Resetarea parolei
Verificați adresa de email și urmați instrucțiunile.
Alege mărimea

Cum sa te imbraci de Revelion in functie de zodia ta!

Cum sa te imbraci de Revelion in functie de zodia ta!

Iata ce iti spun astrele despre combinatia vestimentara pe care trebuie sa o abordezi de Revelion.

Berbec

Berbecilor le place sa atraga atentia altora, de aceea pot alege tinute in culori luminoase. Cea mai potrivita culoare este turcoazul, care poate fi prezent pe orice tip de haine: rochii de seara scurte si lungi, cu fante, pantaloni, fuste si bijuterii.

Taur

 Pentru Taur sunt recomandate trusourile in culori bogate, mai ales albastru si verde, dar nu prea neobişnuite. Culoarea albastru simbolizeaza apa si poate fi prezenta pe fuste, esarfe si saluri. Accesoriile cu pietre verde-albastru nu trebuie sa lipseasca unei femei in zodia Taurului pentru ca aceasta sa straluceasca in noaptea dintre ani.

Gemeni 

Gemenii trebuie sa opteze pentru tinute glamour, unde sa isi puna imaginatia la incercare: o rochie stralucitoare cu o trena lunga si accesorii albastre sau in tonuri de verde alcatuiesc o tinuta ideala pentru Revelion 2015. De asemenea mai puteti alege o rochie neagra, frumos accesorizata. Pantofii ar trebuie sa arate spectaculos. Nu este recomandat sa purtati pantaloni in aceasta noapte speciala.

Rac

In noaptea de Revelion, Racii trebuie sa dea dovada de mult rafinament, de aceea trebuie sa alege o tinuta eleganta, chiar extravaganta. Pot purta rochii cu sclipici sau tesaturi aerisite. O rochie argintie, completata de bratari fine de argint si lanţuri, va arata perfect. Pantofii si accesoriile pot fi luminoase. Puteti alege chiar modele decorate cu pietre.

Leu

Leilor li se permit sa aleaga dintr-o varietate de stiluri, insa astrologii le recomanda sa mizeze pe roşu. Exista mai multe nuante de rosu: rosu-brun, teracota, violet, etc. In concluzie, Leii trebuie sa poarte o tinuta moderna la care sa adauge margele si bratari elegante.

Fecioara 

Este cunoscut faptul ca Fecioarele prefera tinutele clasice, dar de Anul Nou acestea sunt incurajate sa poarte ceva extraordinar: o rochie eleganta intr-o culoare intensa, accesorii luminoase si proeminente, etc. Pe de alta parte, Fecioara poate purta o rochie neagra, la care sa adauge cateva accesorii mari, desigur este important sa nu se exagereze. 

Balanta 

Balantelor le place sa surprinda si chiar sa faca unele schimbari in aspectul lor, insa de Revelion este recomandat sa poarte o rochie din satin sau matase. Puteti alege orice culoare din gama albastru-verde, dar de asemenea este recomandata si o rochie in nuante de alb – fildeş, care poate fi combinata cu nuante de albastru – turcoaz, acvamarin si altele. In ceea ce priveste bijuteriile, sunt recomandate cele cu perle.

Scorpion 

Ca si Leii, Scorpionii au posibilitatea sa aleaga ceea ce vor, orice model si orice culoare. Cu toate acestea, astrologii recomanda sa purtati o rochie fara spate, rochii din matase, bijuterii masive, esarfe transparente si accesorii cu pene luminoase. Dar exista si alte opinii: ca o alternativa, puteti alege o rochie albastra cu decoratiuni cu flori.

Sagetator

Sagetatorilor le este recomanda sa poarte toate nuantele de albastru sau pastelate, hainele ar trebui sa fie luminoase, dar elegante. Puteti purta rochii cu volane, taiate neobisnuit, dar ar trebui sa fiti atenti cu accesoriile, ele nu ar trebui sa incarce tinuta si nu trebuie sa fie prea luminoase si stralucitoare.

Capricorn 

Capricornii trebuie sa caute un compromis intre rigoare si stralucire, seriozitate si neobisnuit. Puteti alege sa purtati o rochie mai provocatoare, cu un decolteu adanc, spate deschis si o fanta lunga pe fusta. Accesoriile ar trebui sa fie elegante si discrete, in acelasi timp. Este de dorit sa purtati pantofi clasici cu toc inalt, iar in ceea ce priveste coafura, alegeti un stil neobisnuit si spectaculos.  

Varsator 

Varsatorii trebuie sa poarte tinute bogat decorate si complicate, de preferabil in culori deschise. Bijuterii, volane si dantela sunt recomandate. De asemenea puteti alege sa purtati bijuterii din lemn lucrate manual.

Pesti 

Pestii pot alege albastru, dar este potrivit si verdele. Accesoriile nu trebuie sa fie prea luminoase si pline de culoare, iar rochie cu cat mai simpla, cu atat mai bine. Puteti alege orice stil si lungime. Coafura poate fi neobisnuita. Foarte potrivita este o coada de peşte, daca parul dvs este lung. 

Sursa

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor 

⤵️

Cumpără produse italiene originale direct de la importator