Sună înapoi
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid

Inregistrare

Adresa de email existentă în bază.
Format email incorect
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Parola nu coincide
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid
Introduceți Orașul
Introduceți adresa
Inregistrarea prin
Ați uitat parola?
După completarea formei vă trimitem un link special la adresa indicată, unde veți putea indica o parolă nouă.
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Format email incorect
Introduceti adresa de email
Format email incorect
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Introduceti parola
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Mulțumim pentru alegere!
Mănăgerul nostru vă va contacta în curînd
Resetarea parolei
Verificați adresa de email și urmați instrucțiunile.
Alege mărimea

Trucuri Feng Shui care îți vor aduce dragostea și norocul în viața ta

Trucuri Feng Shui care îți vor aduce dragostea și norocul în viața ta

Fă aceste modificări simple în casa ta și vei atrage numai energii pozitive de azi înainte. E simplu, rapid și dă roade.

Ai observat că atunci când intri în anumite locuințe simți aproape imediat o energie pozitivă, o atmosferă deschisă și caldă și parcă te simți instantaneu mai bine? Poți imprima și casei tale același spirit, dacă pui în aplicare aceste trucuri foarte facile. Îți arătăm mai jos ce ai de făcut în fiecare cameră din casa ta:

  • Fă aceste modificări în living și vei simți aproape imediat diferența

Livingul este camera unde îți petreci mare parte din timp. Aici îți inviți oaspeții care te vizitează și aici te relaxezi seara, după o zi grea. Este o încăpere specială, care are nevoie de un tratament cel puțin la fel de special.

Cele mai simple modificări pe care le poți face țin de mutarea unor obiecte de mobilier departe de perete. Nu uita că lumina reprezintă energia pozitivă, așa că alege perdele și draperii de culoare deschisă așa încât să nu blocheze lumina naturală. O plantă de interior este și ea foarte utilă pentru a curăța aerul de aici.

Dacă vrei să afli care este locul corect al obiectelor de mobilier într-un living, citește acest articol fascinant despre amenajarea acestei camere. Acolo vei gasi principiile esențiale pentru a amenaja un living care să atragă energiile pozitive, vei afla ce formă ar trebui să aibă obiectele, ce culori să folosești și vei vedea zeci de imagini fermecătoare cu livinguri amenajate în diverse stiluri.

  • Ce schimbări poți face în dormitor

Dormitorul ar trebui să fie refugiul tău suprem, camera în care îți încarci bateriile la finalul unei zile stresante și locul unde îți regăsești liniștea atunci când ai o perioadă stresantă. Iată mai jos câteva principii de care să ții cont:

  • Dacă ești singură și vrei să atragi iubirea în viața ta, folosește obiecte în pereche – două noptiere, câte două obiecte de decor la fel, două locuri în pat.
  • Folosește culori netre – bej, crem, dar și albastru dechis, culoarea piersicii sau a lavandei. Evită culorile puternice sau stridente – roșul intens în mod special, pentru că are efect energizant și nu te vei odihni bine din cauza lui
  • Amplasează patul cât mai departe de ușă și nu îl așeza direct sub o fereastră
  • Așază o plantă verde într-o colț al camerei
  • În dormitor nu ar trebui să fie televizor, laptop sau alte astfel de aparate
  • Atârnă pe peretele de deasupra patului o imagine liniștitoare – fotografii cu peisaje din natură, o pictură abstractă, orice are un efect pozitiv asupra ta

Nu uita că dezordinea este unul dintre dușmanii puterii tale de concentrare și ai echilibrului tău interior, așa că păstrează curățenia și ordinea în dormitor. Fă patul în fiecare dimineață, nu ronțăi în pat și păstrează hainele aranjate în dulap.

  • Principiile de urmat în bucătărie, pentru a avea parte de un început perfect în fiecare zi

Și ție îți place să-ți începi diminețile în bucătărie cu o cană de cafea sau de ceai aburindă în față? Este rețeta unei dimineți perfecte, însă și ambientul din bucătărie este important. Dacă ții cont de regulile Feng Shui în amenajarea bucătăriei, poți avea parte de prosperitate, noroc și armonie în viața ta. Nu este deloc greu greu, iată ce ai de făcut:

  • Folosește culori calde – galben, portocaliu, bej și tonuri pământii
  • Poziționează aragazul, frigiderul și chiuveta cât mai departate unele de altele
  • Nu mai păstra în bucătărie aparate electrocasnice defecte și nici farfurii, căni sau pahare ciobite
  • Păstrează un blat degajat, fără prea multe lucruri pe el
  • Utilizează mai multe surse de iluminat, nu te limita doar la plafoniera

Este binecunoscut faptul că felul în care îți decorezi casa îți influențează starea de spirit, iar chinezii au reușit să găsească și soluțiile pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută în locuință. Principiile Feng Shui sunt vechi de mii de ani, însă ele par să reziste în continuare cu succes, tocmai pentru că funcționează.

Sursa

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor 

⤵️

Cumpără produse italiene originale direct de la importator
Код: 31254
25.7 lei