Sună înapoi
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid

Inregistrare

Adresa de email existentă în bază.
Format email incorect
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Parola nu coincide
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid
Introduceți Orașul
Introduceți adresa
Inregistrarea prin
Ați uitat parola?
După completarea formei vă trimitem un link special la adresa indicată, unde veți putea indica o parolă nouă.
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Format email incorect
Introduceti adresa de email
Format email incorect
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Introduceti parola
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Mulțumim pentru alegere!
Mănăgerul nostru vă va contacta în curînd
Resetarea parolei
Verificați adresa de email și urmați instrucțiunile.
Alege mărimea

Schimba-ti viata cu aceste 12 obiceiuri incredibil de simple!

Schimba-ti viata cu aceste 12 obiceiuri incredibil de simple!

De  multe ori, asociem schimbările din viaţă cu momentele spectaculoase în care reuşim la interviul pentru jobul vieţii noastre sau suntem cerute în căsătorie. În realitate însă, îmbunătăţirea stilului de a trăi intervine prin obiceiurile simple, dar de impact, pe care le practicăm în mod constant!

Schimbă-ţi viaţa aderând la aceste 12 gesturi incredibil de simple, care vor avea consecinţe pozitive cu adevărat excepţionale!

Schimbă-ţi viaţa! 12 obiceiuri simple pe care trebuie să le adopţi!

1.  Bea un pahar cu apă în fiecare dimineaţă, imediat după ce te trezeşti!Beneficiile consumului de apă dimineaţa, pe stomacul gol, sunt incomensurabile: te hidratează şi te revitalizează, îţi oferă o respiraţie proaspătă, întăreşte sistemul imunitar şi îmbunătăţeşte digestia, echilibrează presiunea arterială şi „topeşte” kilogramele în exces. În plus, nu te costă nimic!

2.  Execută câteva mişcări de înviorare dimineaţa! Salutul Soarelui, postura noastră preferată de yoga, ne aduce mai aproape de o viaţă sănătoasă şi fericită. 

3.  La fiecare oră, ridică-te de pe scaun şi „întinde-ţi” muşchii şi oasele.Sedentarismul nu „încurajează” numai kilogramele în plus să „poposească” în viaţa ta, dar şi depresia şi insomniile. Părăseşte-ţi scaunul de la birou la fiecare oră şi mergi la toaletă, realimentează-te cu apă sau fă-i o vizită colegei tale preferate: pe scurt, schimbă-ţi viaţa!

4.  Adaugă la fiecare masă fructe sau legume proaspete. Un pumn de zmeură la micul dejun, o roşie proaspătă la prânz, un măr pe post de gustare şi salată verde la cină: nu e deloc greu să trăieşti sănătos.

5.  Petrece câteva minute pe zi în linişte, doar tu şi respiraţia ta. Nici măcar nu trebuie să numeşti acest proces meditaţie! Nu ai nevoie să repeţi posturile de yoga ale fetelor de pe Instagram sau să îţi alungi gândurile cu obstinaţie, ci doar să te aşezi confortabil, să te relaxezi, să îţi asculţi respiraţia şi să îţi schimbi viaţa!

6.  Fă cunoştinţă cu tine: eşti noua ta eroină! Stresul este un ucigaş tăcut cu sânge rece! Eşti îngrozită de ideea unei prezentări sau de un date hot cu tipul care îţi place? Imaginează-ţi cum ar reacţiona mentorul sau eroina ta preferată: cu siguranţă nu s-ar panica şi nu ar da bir cu fugiţii! Vizualizând mental planul ei de acţiune, te vei linişti, pentru că în faţa ochilor ţi se derulează un scenariu optimist, cu final pozitiv, nu o desfăşurare de evenimente haotică, horror.

7.  Găseşte-ţi mantra care te motivează! Un mesaj simplu, dar puternic, pe care să ţi-l rosteşti de fiecare dată când eşti în dificultate va face minuni. Schimbă-ţi viaţa intuind forţa extraordinară a unui „totul trece”, „voi ieşi şi mai puternică din această situaţie”, „am depăşit şi momente mai grele” sau „nu sunt niciodată singură”.

8.  Atunci când lucrezi, opreşte notificările de pe reţelele sociale sau de la e-mail. Simplul fapt că faci o pauză în plină activitate pentru a verifica dacă bărbatul pe care îl placi ţi-a dat în sfârşit like pe Facebook îţi va diminua productivitatea cu până la 40%. Verifică-ţi conturile de socializare o dată la 2-4 ore şi, în afara cazului în care aştepţi un mesaj urgent, procedează la fel cu sms-urile şi e-mailurile. Vei vedea că mărirea de salariu nu se va mai lăsa aşteptată!

9.  Înainte de a adormi, alcătuieşte-ţi mental o listă a fericirii! Schimbă-ţi viaţa şi atinge fericirea cu un gest extrem de simplu: înainte de a te lăsa pradă îmbrăţişării somnului, numeşte trei persoane cărora să le mulţumeşti pentru ceea ce au făcut pentru tine în ziua respectivă, aminteşte-ţi trei fapte bune sau realizări care îţi aparţin şi anticipează a doua zi cu ajutorul a trei motive care te fac să o aştepţi cu nerăbdare!

10.  Fă o pauză mică (de câteva secunde) înainte de a răspunde persoanelor cu care vorbeşti. Ascultă, înainte de a vorbi. Este un îndemn vechi, pe care oamenii trecuţi prin viaţă au învăţat să îl aprecieze. Pe lângă faptul că acest gest îţi va îmbunătăţi abilităţile de comunicare şi îi va demonstra interlocutorului tău că îţi pasă de el, te va împiedica şi să ai reacţii necontrolate sau să rosteşti vorbe neintenţionate, pe care nu le mai poţi lua înapoi, în situaţiile de conflict.

11.  Împrieteneşte-te cu vecinii tăi! Schimbă-ţi viaţa transformând mediul în care trăieşti într-o oază a înţelegerii şi armoniei. Vecinii tăi sunt cei care îţi vor sări primii în ajutor atunci când vei avea probleme, care îţi vor împrumuta o pastilă când vei fi bolnavă sau o cană cu lapte când te va cuprinde o poftă teribilă de clătite duminică seara.

12.  Nu cumpăra mai mult decât îţi trebuie! Te întorci cu plasa plină de la supermarket, ai dressingul doldora de haine şi frigiderul este „sătul” de alimente expirate? E timpul să intervii. Trăim într-o lume suprapopulată, care nu va mai ţine pasul cu consumerismul nostru. Schimbă această situaţie şi alege să economiseşti! Mai departe, foloseşte banii puşi deoparte pentru donaţii, iar universul va fi mai bun!

Tu îţi doreşti să îţi schimbi viaţa? Crezi că aceste 12 obiceiuri te vor ajuta să o faci?

Sursa

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor 

⤵️

Cumpără produse italiene originale direct de la importator
Код: 31192
33.9 lei