Sună înapoi
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid

Inregistrare

Adresa de email existentă în bază.
Format email incorect
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Parola nu coincide
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid
Introduceți Orașul
Introduceți adresa
Inregistrarea prin
Ați uitat parola?
După completarea formei vă trimitem un link special la adresa indicată, unde veți putea indica o parolă nouă.
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Format email incorect
Introduceti adresa de email
Format email incorect
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Introduceti parola
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Mulțumim pentru alegere!
Mănăgerul nostru vă va contacta în curînd
Resetarea parolei
Verificați adresa de email și urmați instrucțiunile.
Alege mărimea

Tot ce faci se va întoarce la tine

Tot ce faci se va întoarce la tine

Legea Bumerang este cunoscuta inca din vremuri de demult. Cu siguranta multi oameni au auzit de la parintii lor ca nu este bine sa doreasca rau altora si ca in viata este corect sa faca bine. Deja se stie ca in viata culegem ceea ce am semanat si tot ce suntem reprezinta rezultatul a ceea ce am gandit.

In cartea Legea karmei si a iertarii (capitolul V), gasim cateva sublinieri a acestei legi, care starneste multitudini de concluzii ….. Omul nu primeste decat ceea ce da – Jocul vietii este un joc al bumerangului.

Ceea ce un om crede (si manifesta prin actele sale, cuvintele sale) se va manifesta mai devreme sau mai tarziu cu o precizie uimitoare. Razbunarea este a Mea, si a Mea e rasplata! Dorinta este o forta formidabila, dar trebuie ca ea sa fie canalizata in mod convenabil, in caz contrar se instaleaza haosul.

In cartea Karma si reincarnarea de Barbara Y. Martin, gasim dezvaluiri uimitoare a drumului catre iluminare; Pe masura ce va folositi liberul arbitru/ intelepciunea, generati karma — marea lege a cauzei si efectului.

In fiecare zi va folositi de grauntele de intelepciune, fie pentru a plati pretul unei faradelegi, fie pentru a culege roadele spirituale. Credeti sau nu in karma, insa e parte esentiala si activa ale vietii dvs.

Nu puteti fugi sau scapa de influentele ei. Cu cat mai curand actionati in armonie cu aceasta lege naturala, cu atat viata dvs. va decurge mai lin si veti avea mai multe realizari.

Schimbarea karmei individuale se poate face prin lucrul zilnic cu sine, prin efort personal in ridicarea vibratiei corpului fizic pana acolo unde linistea interioara se intalneste cu bucuria si iubirea neconditionata.

Karma, poate fi rascumparata nu numai prin suferinta, dar si prin bunavointa pe care o arati vietii, prin faptele bune pe care le faci. Formarea echilibrului personal si universal…

Pentru a trai fericit este foarte simplu sa folosesti aceasta lege. Daca vrei sa fii iubit, iubeste si tu pe cei din jur, daca vrei sa se spuna lucruri bune despre tine, nu barfi nici tu. Daca vrei sa fii ajutat in caz de nevoie, ajuta si tu pe altii.

Orice fapta buna va fi rasplatita cu alta fapta buna, chiar daca aceasta vine din alta parte. Fiecare din noi trebuie sa-si controleze bine gandurile, pentru ca acestea cu siguranta se vor intoarce inapoi.

Datoriile karmice trebuie platite pentru ca evolutia sa fie eliberata de reziduuri, datoriile acumulate pot fi achitate prin gandire pozitiva (alege sa gandesti si sa vezi doar binele din fiecare persoana sau situatie), intentii nobile (fii recunoscator pentru tot ce ai si ce ti se intampla, binecuvanteaza tot ce este in jurul tau), fapte bune.

(fii generos si ajuta de cate ori poti fara sa astepti vreo recompensa), dar mai ales prin iubire neconditionata (respecta si iubeste toate Fiintele lumii fara a le judeca).

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor 

⤵️

Cumpără produse italiene originale direct de la importator