Sună înapoi
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid

Inregistrare

Adresa de email existentă în bază.
Format email incorect
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Parola nu coincide
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid
Introduceți Orașul
Introduceți adresa
Inregistrarea prin
Ați uitat parola?
După completarea formei vă trimitem un link special la adresa indicată, unde veți putea indica o parolă nouă.
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Format email incorect
Introduceti adresa de email
Format email incorect
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Introduceti parola
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Mulțumim pentru alegere!
Mănăgerul nostru vă va contacta în curînd
Resetarea parolei
Verificați adresa de email și urmați instrucțiunile.
Alege mărimea

Cum sa ai picioare frumoase chiar de astazi?

Cum sa ai picioare frumoase chiar de astazi?

Epilarea cu ceara de unica folosinta reprezinta una dintre cele mai practice si mai eficiente metode de a avea o piele perfect epilata pentru mult timp. Acest lucru este cu atat mai util acum, la inceput de primavara, cand tinutele sumare lasa la vedere o mare parte a corpului feminin.

Exceptand cazul in care va displace profund sa va epilati singura (chestiune de obisnuita, in opinia noastra), epilarea acasa prezinta o multime de avantaje: intimitate, economie de bani si timp, garantia igienei fara cusur etc.

Iar daca v-ati intrebat vreodata de ce anume aveti nevoie pentru a va epila singure acasa, fara a face prea mult deranj in jur, raspunsul este simplu: un kit complet de epilat cu ceara de unica folosinta. Un kit complet de epilare va scuteste de efortul achizitionarii separate a elementelor necesare si de eventualele neplaceri cauzate de tot felul de improvizatii neinspirate. Dar sa vedem mai intai ce contine un set complet de epilat:

  • unul sau mai multe cartuse de ceara de unica folosinta – ceara poate fi clasica sau cu extracte de clorofila, aloe vera etc.
  • un incalzitor de ceara / apparat de epilat cu ceara, care ne scuteste de riscul incalzirii cerii in recipiente improvizate
  • un set de benzi de hartie speciala de epilat – ajuta la o extragere facila si sigura a firelor de par
  • uleiuri dupa epilare – au rolul de a calma pielea si a o ajuta sa se regenereze

Odata ce va aflati in posesia unui kit de epilat de calitate, este foarte putin probabil sa mai fiti dispuse sa consumati timp si efort pentru a va epila la salon. In fond, epilarea cu ceara de unica folosinta de care beneficiati in saloanele cosmetice se face cu ajutorul acelorasi kituri de epilat care se pot achizitiona la preturi accesibile din comert.

Cum alegem corect ceara de epilat de unica folosinta

Un avantaj al epilarii cu ceara de unica folosinta este si diversitatea sortimentelor disponibile pe piata, diversitate ce permite o buna adaptare la diferitele tipologii de piele. Astfel, pe site-ul artsana.md puteti gasi, in principal, urmatoarele tipuri de ceara de unica folosinta:

Ceara verde, cu extract natural de Aloe Vera, este recomandata doamnelor cu piele foarte sensibila si pilozitate medie.

Ceara roz, cu extract de Trandafir, este recomandata pentru epilarea pielii cu grad de pilozitate ridicat.

Ceara galbena, cu extract natural de miere de albine, este ceara clasica, potrivita pentru epilarea majoritatii tipurilor de ten.

Indiferent de sortimentul de ceara de unica folosinta pentru care optati, va veti bucura de rezultate durabile si de igiena maxima (acest tip de ceara atinge doar o singura data pielea unei persoane!) Nu in ultimul rand, epilarea cu ceara de unica folosinta este o metoda convenabila si din punct de vedere financiar, atat cartusele de ceara, cat si consumabilele necesare avand preturi accesibile oricui.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: 

⤵️

Cumpără produse italiene originale direct de la importator
Код: 32410
36 lei
Код: 32406
37.3 lei