Sună înapoi
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid

Inregistrare

Adresa de email existentă în bază.
Format email incorect
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Parola nu coincide
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid
Introduceți Orașul
Introduceți adresa
Inregistrarea prin
Ați uitat parola?
După completarea formei vă trimitem un link special la adresa indicată, unde veți putea indica o parolă nouă.
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Format email incorect
Introduceti adresa de email
Format email incorect
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Introduceti parola
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Mulțumim pentru alegere!
Mănăgerul nostru vă va contacta în curînd
Resetarea parolei
Verificați adresa de email și urmați instrucțiunile.
Alege mărimea

Despre noi

01
02
02
02

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL ONLINE ITALMARKET.MD

Non Pharma Grup – este o companie de distribuție FMCG, înființată în august 2015. Suntem o parte a grupului Dita EstFarm. Fiind creati ca Distribuitor National într-un timp record, în prezent acoperim peste 1.600 de puncte de vânzare cu reprezentanți comerciali în zona de nord, sud și centru a republicii.

Avem portofoliu de produse atent creat, pentru a evita concurența internă intensă cu peste 55 de brenduri. Oferim produse de calitate direct de la Fabricile ce sunt plasate in ITALIA, ceea ce inseamna ca calitatea produselor corespunde directivelor UE si verificata de autoritatile europene.

Suntem o echipă eficientă și dinamică de tineri profesioniști, cu experiență bogată a managerilor TOP și a KAM-urilor din sectorul FMCG. Cu logistica modernă și software-ul personalizat ne permit să furnizăm produse clienților noștri în 48 de ore în toată țara.                

Suntem un distribuitor autorizat al Johnson & Johnson, Abbott Nutrition (Similac), Italchimica (Dermomed, Dual Power),  Reckitt Benckiser( Durex, Veet si alt),  Essity (Libresse, ZEWA) și alte mărci cu acoperire multinațională

PARTENERI CU CARE LUCRĂM

Abbott Healthcare este o companie multinațională dedicată proiectării, cercetării, dezvoltării, fabricării și distribuției de produse medicale și farmaceutice, inclusiv produse alimentare și echipamente. Lucrăm cu mărci precum PediaSure, Similac Golg, Similac Premium, Similac Standart, Similac Treatment.

Arix S.p.A. - compania a fost fondată în 1969 și este cea mai mare companie italiană în domeniul curățeniei și igienei profesionale: dezvoltă, produce și vinde produse de curățare și echipamente de curățare, precum și produse de igienă personală. Lucrăm cu mărci precum Aqua Massage, Arix, Tonkita.

Chicco este o linie de produse de calitate concepute cu grijă și atenție pentru copii. Această marcă include produse de igienă, truse de hrănire și accesorii pentru bebeluși.

GlaxoSmithKline (GSK) este o companie farmaceutică britanică, una dintre cele mai mari din lume. În ianuarie 2016, NPG a preluat distribuția mărcilor GSK. Lucrăm cu mărci: Aquafresh, Corega, Parodontax, Sensodyne.

Holle baby food AG - fondată în 1933 sub numele HOLLE FOOD AG. La scurt timp au fost produse prima pâine integrală Holle și prima hrană ecologică pentru bebeluși, iar compania a devenit unul dintre primii producători de alimente ORGANICE din Europa. Holle este încă unul dintre cei mai importanți producători de pe piața alimentelor pentru copii. Marcă cu care lucrăm: Holle

Italchimica East Europe - Fondată în 2003, Italchimica este unul dintre principalii producători italieni de detergenți și produse cosmetice. Compania cu producție extrem de inovatoare s-a dezvoltat cu succes și a devenit unul dintre lideri. Cooperarea a început în iulie 2016 și astăzi am ajuns la un nivel ridicat pe piață. Lucrăm cu mărci: Dermomed și Dual Power.

Johnson & Johnson este un holding american care conduce un grup de peste 250 de filiale din întreaga lume care produc produse farmaceutice, produse de igienă și echipamente medicale (este lider mondial). Cooperarea noastră a început în august 2015. Lucrăm cu mărci: Carefree, Clean & Clear, Desitin, Johnsons, Johnsons baby, Le Petit Marseillais, Listerine, Neutrogena, o.b., OGX, Reach.

Laboratorul cosmetic al Dr. Irena Eris - Dr. Irena Eris este considerată una dintre cele mai recunoscute și populare mărci de produse cosmetice din Polonia. În 2012, ca singurul brand polonez, a fost admis la prestigioasa asociație franceză de branduri de lux, Comité Colbert. Cooperarea noastră a început în 2019. Lucrăm cu marca: Lirene.

Mirato S.P.A. - Noul proiect pentru NPG a fost lansat cu succes în ianuarie 2019. Lucrăm cu mărci: Delice Solaire, Figaro, Geomar, Glicemille, Intesa, Malizia, MilMil, Nidra, Strabilia.

Reckitt Benckiser este o companie specializată în produse pentru casă, sănătate și îngrijire personală. Sediul central este situat în Slough (Berkshire) (Marea Britanie). Colaborarea a început în august 2018. Lucrăm cu mărci: Durex, Veet, Scholl, Dettol.

Sisma - Grupul Sisma a fost fondat în Mantua în 1965 de către familia Lotti. Grupul a crescut de-a lungul anilor și acum operează trei fabrici situate în provinciile Mantua și Milano, specializate în bunuri de uz casnic, bumbac absorbant și derivatele sale și șervețele umede multifuncționale. Cooperarea noastră a început în 2019. Lucrăm cu mărci: Cotoneve, Fortex, Samurai.

Teekanne este o companie germană de comercializare a ceaiului care a fost prima care a vândut amestecuri de ceai ambalate de calitate consistentă ca produs de marcă. Compania este liderul mondial în producția de pungi de ceai. Compania are sediul central în Düsseldorf.

Essity este una dintre companiile de top în domeniul produselor de igienă și sănătate. Ne străduim să îmbunătățim bunăstarea oamenilor oferindu-le produsele și serviciile noastre. Lucrăm cu mărci: ZEWA, LIBRESSE.

Galletas Gullón (în engleză: Gullón Cookies) este o companie spaniolă de procesare a alimentelor care produce biscuiți și biscuiți. Fondată în 1892 în Aguilar de Campoo, în provincia Palencia, înconjurată de câmpuri de grâu, Gullón este principalul producător de biscuiți din Spania.