Sună înapoi
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid

Inregistrare

Adresa de email existentă în bază.
Format email incorect
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Parola nu coincide
Introduceți numele
Introduceți un număr de telefon valid
Introduceți Orașul
Introduceți adresa
Inregistrarea prin
Ați uitat parola?
După completarea formei vă trimitem un link special la adresa indicată, unde veți putea indica o parolă nouă.
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Format email incorect
Introduceti adresa de email
Format email incorect
Utilizatorul cu astfel de date nu a fost detectat.
Introduceti parola
Introduceți parola, minim 6 simboluri
Mulțumim pentru alegere!
Mănăgerul nostru vă va contacta în curînd
Resetarea parolei
Verificați adresa de email și urmați instrucțiunile.
Alege mărimea

Aceste 12 semne te avertizează că ai de-a face cu o persoană rea.

Aceste 12 semne te avertizează că ai de-a face cu o persoană rea.

Răul – este lipsa binelui. Dar, în multe cazuri, adevăratul rău nu este atât de ușor de recunoscut, în special de oamenii care încearcă să vadă numai binele în ceilalți.

Nu putem ignora faptul că printre noi există oameni cu adevărat răi, de aceea merită să învățați să observați semnalele care indică doar un singur lucru: persoana încearcă să vă facă rău.

1. Negarea realității.

Indiferent cât de evident este adevărul, acești oameni întotdeauna îl vor nega. Pentru ei, contează numai adevărul lor, chiar dacă este contrar faptelor. Adevărul acestor oameni este o reflexie a gândurilor rele și a ideilor greșite.

2. Distorsionarea faptelor.

Oamenii răi sunt manipulatori excelenți. Sunt capabili să denatureze orice faptă pe care nu vor să o accepte. Ei au capacitatea de a scoate cuvintele din context și pe baza lor inventează propria poveste.

3. Ascunderea informațiilor.

Orice informație care îi poate compromite este păstrată în secret. Cu toate acestea, ei nu cred că acționează greșit. Dacă ascunderea unor fapte dăunează cuiva, acesta este un rău absolut. Astfel de oameni te vor învinui că nu ai încredere în ei. Și chiar te vei simți vinovat(ă).

4. Încercările de a te induce în eroare.

Astfel de oameni sunt capabili să inducă în eroare pe oricine. Te fac sa te simți de parcă nu ești suficient de competent. Te vor face să simți frică, să te simți vulnerabil(ă).

5. Minciuna

Indiferent despre ce vorbesc, ei întotdeauna menționează despre “faptele” fierbinți care nu sunt adevărate. Atunci când mint, se simt profund satisfăcuți.

6. Nu au nicio remușcare. 

Acești oameni nu regretă niciodată răul făcut altei persoane. Ei sunt încântați să distrugă relația și fericirea cuiva.

7. Evită responsabilitatea. 

Lipsa moralității este una dintre principalele calități ale acestor oameni. Ei nu-și recunosc niciodată greșelile și nu-și cer scuze pentru ele.

8. Manipularea

Manipulatori – este un alt nume al acestor oameni. Ei întotdeauna au un plan de acțiune și vor face totul pentru a-l pune în aplicare.

9. Prietenia cu profit.

Astfel de oameni se schimbă ca vremea. Ei vor fi prietenii tăi atâta timp cât ai succes în viață, cât ești bine și fericit. De îndată ce apar dificultățile, ei vor dispărea. Nu aștepta să te sprijine. Vor fi alături de tine atât timp cât pot obține ceva de la tine.

10. Ura pentru succesul cuiva.

Oamenii răi urăsc succesul altora. Ei vor face tot ce le stă în puteri pentru a împiedica omul să-și realizeze planurile. Și nu tolerează oamenii care au o viață mai bună decât a lor.

11. Viața dublă

Astfel de oameni au propria poveste pentru fiecare interlocutor. Este imposibil să înțelegi cum sunt cu adevărat. Adesea trăiesc o viață dublă și nimeni din jurul lor nu-i cunoaște suficient de bine.

12. Control total

Oamenii cu care interacționează sunt niște jucării pentru ei. Jucării pe care încearcă să le supună complet. Acest lucru devine evident când pierd controlul asupra cuiva. Atunci motivele lor devin clare.

Dacă omul are mai multe din obiceiurile de mai sus, gândește-te la asta. Probabil, ar trebui să limitezi comunicarea cu el sau să rupi relația.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor 

⤵️

Cumpără produse italiene originale direct de la importator
Код: 31252
45.6 lei